Mads Justesen (Hobro IK) og John Dyring(Skive IK)

Stor forskel

Mads Justesen (Hobro IK) og John Dyring(Skive IK)

Mads Justesen (Hobro IK) og John Dyring(Skive IK)

Efter at have overværet fodboldkampen mellem Hobro IK (NordicBet Ligaen) og Skive IK (2. division), hvor begge hold er tophold i sin række, må jeg sige at der er stor forskel. Det bør der jo nok også være.

1. halveg

I 1. halveg var Skive IK ikke på ret mange besøg i og omkring Hobro’s felt. Hobro dominerede det meste og spillet foregik meget omkring Skives felt, dog uden at komme til de helt store chancer. En af de få gange Skive er på besøg i Hobro’s felt efter ca. 15 min, så rammer bolden lidt tilfældigt en Hobro spiller på hånden og straffespark, som John Dyring sikkert scorer på. Så var Skive foran 1 – 0 stik mod spil og chancer. Hobro fortsætter med at være toneangivende i spillet, men uden at blive rigtig farlige. I halvegens døende minutter scorer, den fra Viborg lejede, Sebastian Andersen og dermed er der fortjent udlignet.

2. halveg

Til starten af 2. halveg blev der blevet skiftet en del ud og Skive kommer bedre med i spillet uden dog at blive rigtig farlige. Spillet fra begge sider falder i kvalitet med de mange udskiftninger – hvilket man ser ofte. Efter en halv time scorer Mads Jessen til 2 – 1 og afgør kampen.

Skive IK mødte op med de 2 tidligere Hobro spillere, John Dyring og Jacob Andersen.

Lars Justesen

Lars Justesen

Hobro IK’s assistenttræner, Lars Justesen, kunne ikke forstå at jeg ikke var hjemme og blogge. Jeg mente nu at jeg blot var ved at samle materiale til en rigtig lang blog om ham.

Se billeder fra kampen på https://www.stadsgaard.com/index.php?page=10&gallery=372

Udgivet i Fodbold, Hobro, Sport og tagget , , , , , , , , .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *