Lightroom redigering

Lightroom redigering

Lightroom redigering

Lightroom redigering

Igennem den sidste tid, har jeg prøvet at lave nogle videoer om redigering i Lightroom CC for begyndere. Det hele springe ud af at der var en i en facebookgruppe der hedder Foto begynder der skulle bruge lidt hjælp og så lavede jeg 2 videoer der forklarede det på dansk. Jeg fandt ud af at det ikke var helt så nemt som jeg lige havde troet og er støt på nogle problemer. Dog mest med lyd da jeg endnu ikke har købt en ordentlig mikrofon og bruger den der er indbygget i den bærbare. Der er også nogle ting med planlægninger af de sagte ord, men jo flere gange jeg har lavet det, så bliver det bedre og bedre.

Lightroom Import

Den første video jeg lavede handlede om at importere billeder i Lightroom CC så man kunne komme i gang med at redigere dem. Lyden i den er ikke så god men det kan da høres, måske skal der bruge et par hovedtelefoner for at det virker bedst

Lightroom redigering

Så er man kommet igang med at kunne bruge Lightroom, derefter lavede jeg en video om meget simpel redigering af billeder. Den kommer gennem hele developmodulet på en nem måde og forklarer de mest basale ting der er brug for man redigerer billeder.

Tilføj billeder til Lightroom

Det næste jeg gik i gang med var en video om hvordan man tilføjer billeder til Lightroom der allerede findes på harddisken. Det blev til denne her video.

Presets

Så tænkte jeg at det nu var på tide at vise hvordan man bruger en af styrkerne ved Lightroom. Det er nemlig muligheden for at lave presets af ens billedbehandling, således at den nemt kan genbruges.

Eksport

Der har været mange spørgsmål om hvordan man så får billederne ud af Lightroom igen, når man har redigeret dem færdige. Det gør man ved at eksportere dem. I denne her video er det forklaret hvordan man eksporterer sine billeder.

Jeg har både en Youtube kanal og lavet en playliste. I er velkommen til at abonnere på den.

Udgivet i Billed redigering, Billedbehandling, Billeder, Lightroom og tagget , , , , , .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *