Damehåndbold

Så vågner man op til nyheden om håndbold klubben Viborg HK er på randen af konkurs. Hvad sker der. Det er ikke mange år siden de mere eller mindre lukkede herreafdelingen, da der ikke var råd til en sådan. Nu er dameafdeling hårdt truet. Ja det har den efterhånden været i mange år. Er det ikke på tide at Viborg HK tager skeen i den anden hånd og begynde at fokusere på økonomien i stedet for stor sportslig succes. For mig at se har det været totalt ligeglad med økonomien, samt heller ikke haft den sportslige succes som kunne forventes. I sær i Europa.

Rikke Poulsen

Det er nu også lidt synd for Rikke Poulsen der efter sæsonen skifter fra Vejen EH til netop Viborg HK. Vejen EH er i betalingsstandsning og en konkurs er næsten uundgåelig. Så skifter hun til Viborg efter denne sæson, hvor det pt. ser ud til at de ikke spiller i Dameligaen.

Fremtiden

Det ser meget mørt ud for dansk håndbold, især damehåndbold. Synes faktisk at har kunnet se de niveauet på landsholdet i en del år. Hvordan de kunne vinde bronze til VM er mig en gåde, ja og Brasilien guld siger mig at niveauet for damehånd er faldet utroligt meget. Så set i det perspektiv burde det være forholdsvis nemt at klare sig i Europa og det har Viborg ikke klaret.

Udgivet i håndbold, økonomi, Sport og tagget , , , , , .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *