Nikolai Stockholm

Sikker sejr til FC Nordsjælland

FC Nordsjælland spillede en rigtig god fodbold kamp i aften, hvor de vandt sikkert med 2 – 0 over Viborg FF på Farum Park. Viborg kom ikke med ret meget og havde ikke nogen reel målchance udover den Dalgaard havde efter ca. 20 minutter, hvor han blev dømt offside.

Nikolai Stockholm fra Hobro – Nordsjælland i DBUpokalen 18. november 2013

Viborg godt fra start

Viborg startede kampen bedst om dominerede de første 10 minutter. Det kom der dog ikke meget ud af. Det tætteste de kom på var et  indlæg fra højre back, Kristoffer Pallesen. Derefter overtog Nordsjælland kampen og spillet totalt. De har efter de ca. 10 minutter 4 chancer på under 1 minut. Først header Aabech godt, men Peskovic redder rigtig godt og bolden bliver sparket ud til indkast. Det førte til at bolden kommer ind i feltet igen hvor flere Nordsjællandspillere nærmest står oven i hinanden for at få afsluttet, men Peskovic reder igen stort.

Viborg har det svært, med få konstringer. Den ene har Boysen et godt løb på højre siden, men kikser aflevering ind til en helt fri Dalgaard. Lige før pausen smider Joshua John en aflevering ind foran mål, der bliver rettet af. Stockholm sparker på mål, men rammer en Viborg spiller og bolden dumper ned for fødderne af Kim Aabech, der scorer sikkert i det lange hjørne til 1- 0.

I 2. halveg er FC Nordsjælland igen toneangivende og Viborg meget passive. Det udmynter sig i et frispark i højre side, hvor Nordjsælland først med et løb uden om af Patrick Mtiliga, som opgiver og løber tilbage og sparker bolden indtil en totalt fri Kim Aabech, der sikkert scorer til 2 – 0. Og derefter er det nærmest cruise control fra Nordsjællands side resten af kampen.

Udgivet i Fodbold, Sport og tagget , , , .