Peter Sørensens fyring

Peter Sørensen

Peter Sørensen

Nu har AGF fyret Peter Sørensen. Måske fint nok og skulle nok være sket noget før. Synes at det under ham, kun har været ham det har drejet sig om og hvordan han har ledet.

Opførsel under kamp

For nogle år siden havde jeg fornøjelsen af at sidde meget tæt på ham under en kamp i 1. division, hvor jeg sad på sidelinien som fotograf. Havde jeg været dommer eller linievogter, havde han været smidt væk efter ca. 10 min. Hele kampen fokuserede han på dommerne og skælder dem ud. Men de reagerede ikke. Det kan jeg godt undre mig over, for det var ikke kun udbrud han kom med – for det mener jeg man skal have lov til – men en vedblivende kritik af dommerene og deres præstation.

Det virkede som om at det var noget han gjorde hver gang, men det kan jeg selvfølgelig ikke vide, men er det tilfældet og dommeren ikke har skredet ind vil jeg godt give dem lidt af skylden for fyringen sker nu, for jeg er fuldt overbevist om at hvis de reagerede og smed ham væk et par gange, så ville han ændre sin fremtoning, som igen vil slå igennem i hans udtalelser til f.eks. pressen. Det er ligesom om han ikke har lært at tænke før han taler og moderere sine udtalelser.

Udgivet i Fodbold, Sport og tagget , , , , .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *