En oplevelse med en politiker.

Su

SU er noget der åbenbart bringer vandene i kog. Især hos politikere til venstre for midten. Den 13, 14 og 16. oktober, havde jeg en disksutionen med en af politiker her fra området. Lokal politikeren har fået politiske ambitioner om også at komme i folketinget. Hun opslog en video på sin facebook side, om at hun havde været taler til en demonstration om SUen. Denne video kommenterede jeg på, med udgangspunkt i en kronik i Berlingske Tidende. Kronikken kan læses på http://www.b.dk/kronikker/jeg-har-vaeret-i-chok-over-tilstanden-i-gymnasieskolen. Denne krydrede jeg så med egne erfaringer, om jeg også så mange der lavede alt muligt i undervisnings situationen. Og mit spørgsmål mundede ud i om studerende der bl.a. tjekkede facebook, så videoer og andet på computeren og derved er fraværende fraværende fra undervisningen er studieaktive.

Svar fra politiker

Dertil svarede politikeren, at jeg lyder både lidt frelst og MEGET generaliserende. Generaliserende kan jeg ikke være, da jeg så tydeligt skrev, at studerende, DER har mere travlt med at se Netflix, tjekke facebook, spille spil mv. end følge med i den undervisning. Så kan man stille spørgsmål om de overhvovedet er studerende, hvor det kun er nogle studerende jeg peger mod. Dette prøvede jeg så gennem flere yderligere indlæg at uddybe. Dette medførte så, at hun fjernede mig som facebook ven. Jeg har dog kendt og snakket med hende mange gange siden jeg mødte hende i 1990 eller deromkring. Meget værre er det så, at hun vælger at slette mit sidste indlæg og blokere mig fra hendes profil. Dette gør at jeg ikke har en chance for at forsvare mig.

Politikers reaktion

Efter et døgn ophæver hun så blokeringen af mig. Dette er jeg noget tilfældigt opdager, ved at hun selv kommenterer opslaget og det kommer op som en notifikation. Hvor jeg så spørger hvorfor hun har gjort dette over for mig. Dette kommenterer hun med, at det aner hun intet om, men i næste indlæg siger hun så meget indirekte at hun har gjort det. ved at sige, at hun ikke ser nogen grund til være venner med mig når jeg altid er uenig med hende. Igennem de sidste 5-8 år på facebook, har jeg måske kommenteret højst 10 indlæg fra hendes side, nogle af dem endda har været af privat karakter. Jeg har nemlig gået i skole med hendes mand. Og det har været indlæg, hvor han også har været nævnt. Så blot normal snak. Hun bliver ved med at påstå at jeg må huske dårligt, men kan ikke finde nogen beviser på at jeg er uenig med hende i alt.

At jeg så nok er uenig med hende i rigtig mange ting er noget helt andet, men det har jeg aldrig brugt i en kommentar til hende, andet end nogle få gange. Jeg synes, at det er en temmelig arrogant opførsel hun lægger for dagen og jeg kan slet ikke forstå at et politisk parti kan have en byrådpolitiker og folketingskandidat der ikke har styr på fakta og tilmed lyver.

Udgivet i Politik og tagget , .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *