Birgitte Johnsen

En god dag :-)

Som de fleste ved bruger jeg næsten hvert år mange timer på at besøge vikingemarkedet på Sildehagen og vintersolhvervsmarkedet på Fyrkat. Det bliver til mange billeder, nogle bliver gode andre knap så gode. Men der er næsten altid en viking på dem.

Mail

Viking Birgitte Johnsen

Birgitte Johnsen

Fik først på ugen en mail fra en af børnene til viking Birgitte Johnsen – Birgitte døde i sommeren 2012. Jeg kendte ikke Birgitte, ud over at jeg havde taget nogle billeder af hende på flere af vikingemarkederne. Det er meget sørgeligt at hun er gået bort, og jeg føler med de efterladte. I 2012 havde jeg skrevet lidt med Thomas Hougaard Skipper om at de gerne vil have lidt billeder af hende. På grund af travlhed og en computer der brød ned, blev gik det i glemmebogen fra min side.

Gennemgang i arkiverne

Jeg nåede dog at komme gennem gallerierne, så jeg også fik uploadet de jeg ikke havde uploadet til stadsgaard.com, da var på CD/DVD skiver. Da jeg fik mailen kom jeg hurtigt i tanke om samtalen med Skipper, og kunne derud af læse mig frem til hvem der var hendes mand. For det datteren gerne ville var kun et enkelt billede af Birgitte taget faktisk under et år før hendes død, som hun kunne bruge til baggrund på sin computer skærm. Jeg bestemte mig hurtigt for, at jeg ville færdiggøre alle dem jeg kunne finde. Det var et projekt at finde de billeder, jeg havde i en acceptabel kvalitet og sende dem. Så jeg meddelte dem at jeg skulle lige bruge en dag eller 2 på at finde de billeder jeg havde.

I går formiddag kunne jeg så sende dem et link hvor de kunne finde 35 billeder af Birgitte og hendes mand. Jeg synes faktisk at det er utroligt at jeg ikke kunne finde flere 😉 Jeg var gennem hele 6 års billeder og der var kun de 35.

Tak

Sent i aftes fik jeg så denne mail retur fra datteren:

Vi har netop kigget billederne igennem, og downloadet dem fra siden. Det er de helt rigtige parter du har haft fat i, og vi har ligeledes givet billederne videre til netop dem. Din indsats har været utrolig værdsat, og jeg vil derfor gerne benytte lejligheden til at sige tusind tak fra os alle, for at du har lagt billederne op til os ! Det var helt uvurderligt . 🙂

Tak endnu engang – Vi ønsker dig alt godt fremover, her fra Kolding. 🙂

Man kan jo leve højt på sådan en tilbagemelding i mange uger 😀

Udgivet i Billeder, Viking og tagget , , , .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *