CV

CV – sådan kan det laves perfekt

Da jeg skulle opdatere mit CV eller et Curriculum Vitae for lidt tid siden, fløj der lige pludselig en masse ting gennem hovedet, som jeg skulle have indført i det.

Det perfekte CV

I processen med, at lave det perfekte CV, var der en masse tanker, som jeg så har prøvet at få skrevet ned. Jeg tog udgangspunkt i et CV, jeg lavede for nogle år siden. Der er dog blevet optimeret lidt på det siden, men det skulle have en overhaling. Under processen opdagede jeg, at man ikke kan lave det perfekte CV, for man har ingen viden om hvad den enkelte arbejdsgiver lægger vægt på at læse. Så jeg er kommet med nogle af de ting, jeg ville lægge vægt på.

Profilteksten

Det at skrive en god profil tekst, er svært og er lige så vigtig som ansøgningen. Man ved jo ikke hvad din kommende arbejdsgiver læser først. Men de fleste arbejdsgivere læser CV’et ført. Det er den hurtigste måde de kan screene indkomne ansøgninger. Så er det CV ikke godt, kommer du ikke til samtale. Du er nemlig allerede fravalgt.  Jeg har forsøgt, at lave en grundig beskrivelse, der ikke er for tung, men også beskriver mine færdigheder ned i detaljen.

Jobindex har skrevet en lang artikel omkring, at lave profilteksten.

Istedet for at skrive et langt indlæg, har jeg valgt at lave det som et PDF dokument som du kan læse herunder eller downloade og læse senere.

Udgivet i Samfund, Udvikling og tagget , , .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *