Nordjyske Stiftidende

Abonnement på Nordjyske

For en lille måned siden, blev jeg kontaktet af Nordjyske Stiftstidende. De ville vide om jeg ville tegne et abonnement på avisen i anledning af deres 250 års jubilæum. 

“Salget”

Sælgeren ville virkelig sælge til mig. De tilbød mig avisen 3 dage om ugen helt gratis, og adgang til deres netavis. Dette var egentlig udmærket. Men der er en hage ved det. Der var nemlig tale om et løbende abonnement. Det vil sige, at man overgår til almindeligt 3 dages abonnement efter denne måned, hvis man ikke afmelder dig. Dette fortalte jeg sælger, at jeg ikke var interesseret i. Hvis jeg skulle have tilbudet, så var det kun den gratis måned og ville jeg så forsætte, så skulle jeg tilmelde mig. Sælgeren sagde at langt de fleste ikke ønskede denne og det var meget nemmere, ikke at skulle tilmelde sig bagefter. 

Jeg ved godt, hvorfor Nordjyske mener at man aktivt skal afmelde sig. Det gør de, fordi der er nogen der ikke får sig afmeldt og de så tjener penge på at levere avisen så længe. Havde egentlig forventet. at sælgeren gjorde sådan at jeg kun fik avisen i den måned, men nej det gjorde hun ikke. 

Avisen

Nordjyske Stiftidende abonnement

Nordjyske Stiftidende

Jeg får dog min avis de 3 dage om ugen som vi aftalte. Mit store problem er så at huske at jeg modtager avisen og får den hentet i postkassen. Ja det er ikke så nemt at få en ny vane. Især om søndagen er det svært. Men nu kommer så den store forundring. Jeg modtager i Klejtrup Ålborg udgaven af Nordjyske og ikke lokaludgaven for Himmerland. Jeg kan selvfølgelig altid læse lokaludgaven på nettet. Men jeg forstå virkelig ikke, hvorfor de sender Ålborg udgaven. Jeg ville da helt af mig selv sende lokaludgaven, især når jeg har post nummer 9500. Det vil sige at jeg ikke modtager de lokale nyheder alligevel, og så undrer Nordjyske sig over man ikke vil have deres avis. 

Fremtiden

Ja jeg vil ikke have Nordjyske, især ikke når jeg ikke modtager de lokal udgaven helt automatisk. Nordjyske bør tænke sig om og levere den udgave de selv tror man vil læse. Og der er jo ingen med postnummer 9500 der vil foretrække Ålborgudgaven, når der er en lokaludgave for Himmerland. Hvis man forsat vil sælge papir udgaver af avisen, så bliver man nødt til automatisk at sende den mest aktuelle udgave til kunden. Man skal heller ikke lave abonnements fælder, ved automatisk at forsætte et prøve abonnement. Der bør man så ringe op 3 uger inde i prøve periode og spørge om det er noget der skal fortsætte, alternativt kan man sende en mail. Ud nu noget kunder servise

Udgivet i Samfund og tagget , , , , , .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *